Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 23/3/2017

Αποφάσεις ΕΕΑ - Συνεδρίαση 23/3/2017

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 23 Μαρτίου 2017


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Αίτηση του τρίτου Δημητρίου Χατζηιωαννίδη (HOTEL «AKPOPION») περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

2. Αίτηση του αθλητή Igor de Souza Fonseca (Ίγκορ ντε Σόουζα Φονσέκα) και της εταιρείας «GREENSCAPE A.E.» περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ.
ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ για τον αθλητή.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ για την εταιρεία.

3. Ακρόαση ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

4. Ακρόαση Π.Ε.Α.Κ.Ι. – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σχετικά με την τήρηση των όρων της μεταξύ τους σύμβασης.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

5. Ακρόαση Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ – ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ σχετικά με οφειλές της ΠΑΕ από τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

6. Πιστοποίηση κάλυψης μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και αίτηση χορήγησης άδειας 69Α του Ευάγγελου Λιόλιου για ανάληψη ποσοστού 84,62% του μετοχικού κεφαλαίου της ως άνω ΚΑΕ.
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

7. Ακρόαση ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

8.Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

9. Ερώτημα του Υπουργείου Ανάπτυξης περί του εάν εφαρμόζεται ο έλεγχος της παρ.4 του άρθρου 77Α του ν.2725/99, όπως ισχύει, στις περιπτώσεις Α.Α.Ε. που έχουν παύσει να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επαγγελματική κατηγορία.
- Άδεια 69Α ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημουλά Ελένη 36,54%)
- Άδεια 69Α ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Ερασιτέχνης 99,7%)
ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 6-4-17

10. Αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης σχετικά με την συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.
ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ. ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

11. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ– ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

12. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΑΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

13. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

14. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

15. Ακρόαση ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

16. Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ σε σχέση με τις έγγραφες   διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Υπό διάσκεψη)
ΥΠΟ ΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ