Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του Γ. Βασιλειάδη με την Σούπερ Λίγκα και τις τέσσερις ΠΑΕ

Συνάντηση του Γ. Βασιλειάδη με την Σούπερ Λίγκα και τις τέσσερις ΠΑΕ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 10 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με τους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας, που έχει αναλάβει η Πολιτική Ηγεσία του Αθλητισμού για δημιουργία ενός κλίματος διαλόγου, συζητήθηκαν τα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ώστε να τεθεί ένα σαφές πλαίσιο συνεργασίας για την επόμενη μέρα, με βάση τις αρχές της ισονομίας και της διαφάνειας.
Θα ακολουθήσει νέος κύκλος συναντήσεων τόσο με την Προσωρινή Διοίκηση της ΕΠΟ, όσο και με την Σούπερ Λίγκα, με θέμα τα επόμενα βήματα για την ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα και την ομαλότητα στα χρονικά όρια που έχουν καθοριστει.
Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Γίνεται μία προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσεων για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Συμφωνήσαμε ότι από κοινού θα προχωρήσουμε με βάση τις αρχές της ισονομίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας. Με νέο κύκλο επαφών, τόσο με την ΠΔΕ όσο και με την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, θα προχωρήσουμε άμεσα προς την επαναφορά στην ομαλότητα. Η φετινή χρονιά έχει πάει εξαιρετικά σε θέματα εντάσεων. Θέλουμε να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον, ποιο θα είναι το πλαίσιο, και μετά να τεθούν οι συγκεκριμένοι κανόνες για όλους και έναντι όλων. Πρέπει όλοι να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς οι διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές υπάρχουν. Οφείλουμε από την πλευρά μας να φτιάξουμε διαδικασίες και θεσμούς, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς δικό του όφελος πρωτίστως».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ