Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με Σ. Τσιτσιπά

Συνάντηση Γ. Βασιλειάδη με Σ. Τσιτσιπά

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 24 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον διακεκριμένο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, νο. 89 στην παγκόσμια κατάταξη.    
 Μετά τη συνάντηση ο κ. Βασιλειάδης δήλωσε: «Διανύουμε μία δύσκολη για όλους εποχή, όμως προσαρμοζόμαστε στη νέα πραγματικότητα και έχουμε ήδη αρχίσει να βρίσκουμε λύσεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και εμείς έχουμε στόχο να βρισκόμαστε κοντά τους και στο μέτρο των δυνατοτήτων μας να τους βοηθήσουμε να βρουν τον δρόμο τους. Ο ελληνικός λαός έχει περάσει δύσκολα και κάθε επιτυχία στον αθλητισμό πολλαπλασιάζεται στην καρδιά του Έλληνα πολίτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα συνάντησα για δεύτερη φορά τον Στέφανο, έναν υπερταλαντούχο τενίστα που ήδη έχει ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες που τον ακολουθούσαν από τα πρώτα του βήματα.
Περίμενα ότι θα ανέβαινε ψηλά και πιστεύω ότι στο μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Το ελληνικό τένις διακρίνεται και στους άνδρες και στις γυναίκες, με την εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη, η οποία είναι νο. 53 στην παγκόσμια κατάταξη κάνοντας μας περήφανους, ενώ έρχονται και άλλα παιδιά από πίσω καθώς γίνεται εξαιρετική δουλειά από την ομοσπονδία, με την οποία υπάρχει στενή συνεργασία.Εμείς είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το ταλέντο αυτών των παιδιών να μπορέσει να ανθίσει».
Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά που συναντήθηκε με τον κ. Βασιλειάδη, ενώ τόνισε ότι «είναι σημαντικό να νιώθει ένας αθλητής ότι υπάρχουν άνθρωποι που εκτιμούν τους κόπους του και γι’ αυτό ευχαριστώ πολύ τον Υφυπουργό που άκουσε με προσοχή όσα θέματα του έθεσα»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ