Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Κατάθεση και ψήφιση δύο τροπολογιών από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κατάθεση και ψήφιση δύο τροπολογιών από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
 ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Δεκεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης με θέμα: «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων – Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις» που συζητήθηκε και ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού κατέθεσε τις κάτωθι τροπολογίες.
1. Μετατίθεται εκ νέου ο χρόνος έναρξης για την εφαρμογή των διατάξεων, που ρυθμίζουν θέματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και κάρτας φιλάθλου, για τις 31 Δεκεμβρίου 2018.
2. Παρατείνεται μέχρι ?31-12-2019 η ισχύς των διατάξεων του άρθρου 76Α του ν. 2725/1999 που προβλέπουν τον συνυπολογισμό, κατ’ εξαίρεση, της πλασματικής αξίας των αθλητών στο σύνολο των ιδίων κεφαλαίων των Αθλητικών Ανωνύμων Εταιριών (Α.Α.Ε.), για την εφαρμογή των άρθρων 47 και 48 παρ. 1 περ. γ΄του κ.ν. 2190/1920. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα παράτασης των εν λόγω διατάξεων για δύο έτη με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Επισυνάπτονται οι τροπολογίες εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ