Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Ι. Συναδινός στην υποδοχή των μαθητών που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα

Ο Ι. Συναδινός στην υποδοχή των μαθητών που συμμετείχαν στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 10 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός με τον Γενικό Γραμματέα Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Γιώργο Αγγελόπουλο υποδέχτηκαν τα ξημερώματα στο Ελ. Βενιζέλος τους μαθητές-μαθήτριες που επέστρεψαν με 34 μετάλλια, από την Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα, που διεξήχθη στο Μαρόκο.
 
Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ελ. Βενιζέλος οι γενικοί γραμματείς των δύο υπουργείων έδωσαν συγχαρητήρια στην ελληνική αποστολή για την εξαιρετική παρουσία της στο Μαρόκο και τη συγκομιδή 34 μεταλλίων εκ των οποίων τα 14 χρυσά. Η Ελλάδα κατέκτησε την 1η θέση στα μετάλλια στην κολύμβηση (20 συνολικά εκ των οποίων τα 7 ήταν χρυσά) και τη 2η θέση στον κλασικό αθλητισμό (13 μετάλλια εκ των οποίων τα 7 ήταν χρυσά).

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχημένη παρουσία των μαθητών-μαθητριών, προπονητών και συνοδών στην Παγκόσμια Σχολική Γυμνασιάδα. Η ελληνική αποστολή στέφθηκε με τεράστια επιτυχία καθώς εκτός από τα μετάλλια που κατέκτησαν οι μαθητές είχαν εξαιρετική παρουσία σε όλα τα αθλήματα που συμμετείχαν, την κολύμβηση, τον κλασικό αθλητισμό, την ενόργανη και τη ρυθμική γυμναστική και πρόβαλαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας στο εξωτερικό. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

photo2g

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ