Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Η 4η Διεθνής Έκθεση Sportexpo ανοίγει τις πύλες της

Η 4η Διεθνής Έκθεση Sportexpo ανοίγει τις πύλες της

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Απριλίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 4η Διεθνής Έκθεση Sportexpo η οποία συνδιοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανοίγει τις πύλες της την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 
Η φετινή έκθεση η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Απριλίου σηματοδοτεί τη συνεργασία Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την από κοινού διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, ενώ παρούσα θα είναι και η Κύπρος. 
Τα εγκαίνια της Sportexpo θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης την Πέμπτη 11 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στο περίπτερο της ΓΓΑ. 
Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Αθλητισμός και Κοινωνία» με ομιλητές τους: Γιώργο Βασιλειάδη (Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού), Ιούλιο Συναδινό (Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού), Μπάνε Πρέλεβιτς (Πρόεδρος ΚΑΕ ΠΑΟΚ), Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Προπονητής ποδοσφαίρου), Άγγελο Χαριστέα (Διεθνής Ποδοσφαιριστής), Αλέξανδρο Νικολαΐδη (Ολυμπιονίκης και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής), Ανδρέα Κατσαρό (Δικηγόρος Παραολυμπιονίκης) και  Κώστα Αρβανίτη (Δημοσιογράφος, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής). 
Το Σάββατο θα υπάρξει συνάντηση εργασίας των Υπουργών Αθλητισμού της Ελλάδας, Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανίας για την υπογραφή Συμφωνίας για την από κοινού διεκδίκηση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου παρουσία και των προέδρων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.  
Με περισσότερες από 100 συμμετοχές, μεταξύ των οποίων 40 αθλητικές ομοσπονδίες, αλλά και εταιρείες αθλητικών ειδών και εξοπλισμού, η Sportexpo στοχεύει, μεταξύ άλλων, στην προβολή του έργου και των προγραμμάτων των αθλητικών ομοσπονδιών και στο πλαίσιο αυτό θα φιλοξενήσει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τουρνουά, επιδείξεις, σεμινάρια κ.α. με στόχο την ανάδειξη και μη διαδεδομένων αθλημάτων.
Το «παρών» στη φετινή Sportexpo θα δώσουν περισσότεροι από 5000 μαθητές συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ΓΓΑ «Be Active» αλλά και στους σταθμούς άθλησης των ομοσπονδιών.
56431072 336120893919907 6203923419751251968 n

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ