Tue19032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Πειραιάς αποκτά το δικό του στίβο

Ο Πειραιάς αποκτά το δικό του στίβο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 20 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη, της Υφυπουργού Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου και της Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου, έναν νέο αθλητικό χώρο αποκτά ο Πειραιάς, προς όφελος του μαζικού αθλητισμού, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου, κατατίθεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, διάταξη σχετικά με τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών και συνεργασία μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, της Υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, με στόχο η χρήση του περιβάλλοντα χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να περιέλθει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Έτσι πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των πολιτών και ήδη ο Υφυπουργός Γ. Βασιλειάδης, η Περιφερειάρχης Ρ. Δούρου και ο Δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης, έχουν ξεκινήσει τις απαραίτητες παρεμβάσεις τους, προκειμένου ο Πειραιάς να αποκτήσει επιτέλους μετά από πολλά χρόνια το δικό του στίβο. Συγκεκριμένα, να αποκτήσει εκείνες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις γύρω από το ΣΕΦ, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως αθλητικός πόλος, ανοικτός στην κοινωνία του Πειραιά και της ευρύτερης περιοχής.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ