Sun28042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών

Συνάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, με τον Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, είχε εθιμοτυπική συνάντηση με το προεδρείο του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου).
Παρέστησαν ο πρόεδρος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο α’ αντιπρόεδρος Βαγγέλης Ιωάννου, ο β’ αντιπρόεδρος Μάνος Σταραμόπουλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Κώστας Αλεξόπουλος, Σήφης Βοτζάκης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Μάνος Χρυσός.
Ο Υπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολύπλευρες αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του ιστορικού Συνδέσμου, διαβεβαιώνοντας πως θα σταθεί αρωγός, όπου χρειάζεται.
«Ο αθλητισμός είναι απόλυτα συνυφασμένος, εκτός από την άσκηση και με την εκπαίδευση των πολιτών. Είναι λοιπόν για μένα αυτονόητη μία συνεργασία διαρκείας με τον Σύνδεσμο των Αθλητικών Συντακτών, οι οποίοι είναι επωμισμένοι όχι μόνο με την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για τα αθλητικά δρώμενα, αλλά και με την καλλιέργεια ενός κλίματος απόλυτα εναρμονισμένου με τις αρχές και τις αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι.
Ζητούμενο για όλους εμάς που υπηρετούμε τον χώρο είναι η συνεχής προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και τη διάδοση των αρχών και των αξιών του», επισήμανε ο κ. Βρούτσης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω συνεργειών του Υπουργείου Αθλητισμού με τον ΠΣΑΤ για την ανάπτυξη των εργαλείων εκείνων που θα συντελέσουν στη βελτίωση των συνθηκών για αθλητές, φιλάθλους αλλά και αθλητικούς συντάκτες, εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

WhatsApp Image 2023-09-21 at 6.07.16 PM prop

WhatsApp Image 2023-09-21 at 6.07.37 PM prop

 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ