Wed24042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γ. Ανδριανός κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Γ. Ανδριανός κοντά στην Εθνική ομάδα μπάσκετ

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 30 Αυγούστου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       
       
       
       
       O Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε χθες το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ με την Ιταλία στο πλαίσιο του τουρνουά «Ακρόπολις».
       Ο κ. Ανδριανός μετά τη λήξη του αγώνα επισκέφτηκε τους διεθνείς μας στα αποδυτήρια και συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, μεταφέροντας και τις προσωπικές ευχές του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
       Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού δήλωσε: «Είδαμε έναν ωραίο αγώνα και από τις δύο ομάδες. Εύχομαι ολόψυχα, όπως όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, καλή επιτυχία στην Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, έχουμε ομαδικό πνεύμα, έχουμε τεράστια πείρα από συμμετοχές σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις, έχουμε ένα σοβαρό προπονητικό επιτελείο. Διαθέτουμε δηλαδή όλες τις προϋποθέσεις για μια ακόμη μεγάλη διάκριση που θα υπογραμμίσει ξανά τη θέση της Ελλάδας στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
       Να είναι βασικά υγιείς οι παίκτες, να μας δίνουν νίκες και να μας κάνουν υπερήφανους. Η Πολιτεία, όπως οφείλει, είναι πάντα δίπλα στις προσπάθειες της Εθνικής Ελλάδας και την στηρίζει με κάθε τρόπο, στο πλαίσιο βεβαίως της δύσκολης συγκυρίας που περνά η πατρίδα μας».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ