Fri29032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Γ. Ανδριανού για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών

Δήλωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού Γ. Ανδριανού για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών

YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 31 Αυγούστου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
       


       Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, μετά τις αλλεπάλληλες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού (χρυσό μετάλλιο από τον Απόστολο Χρίστου στα 100 μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων, χρυσό μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών από τους Γιώργο Κόνσολα, Λευτέρη Κόνσολα, Σπύρο Γιάνναρο, Παναγιώτη Μαγδανή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, αργυρό μετάλλιο από την Κατερίνα Νικολαϊδου στο σκιφ ελαφρών βαρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας, χάλκινο μετάλλιο από τον Ηλία Ηλιάδη στα 90 κ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο, χάλκινο μετάλλιο από τον Μιχάλη Κοντιζά στα 50 μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Εφήβων, τέταρτη θέση στην κορδέλα από την Βαρβάρα Φίλιου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυναικών) έκανε την ακόλουθη δήλωση:
       “Οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών τις τελευταίες μέρες είναι μια πολύτιμη ανάσα χαράς και αισιοδοξίας για κάθε Έλληνα φίλαθλο.  Και ταυτόχρονα, βεβαίως, είναι μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι, παρά την κρίση και τις υπαρκτές της συνέπειες, ο ελληνικός αθλητισμός διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του στο υψηλότατο επίπεδο. Εύχομαι στους διακριθέντες αθλητές μας υγεία και καλή συνέχεια με αντίστοιχες επιτυχίες και στο μέλλον.”

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ