Thu25042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στον 25ο Διεθνή Κολυμβητικό Μαραθώνιο Μεσσηνιακού Κόλπου

Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στον 25ο Διεθνή Κολυμβητικό Μαραθώνιο Μεσσηνιακού Κόλπου

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 στην τελετή απονομής επάθλων του 25ου Διεθνούς Κολυμβητικού Μαραθωνίου Μεσσηνιακού Κόλπου στην Κορώνη.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Ανδριανός επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τερματίσαντες και μη, που συμμετείχαν στον 25ο κολυμβητικό διάπλου του Μεσσηνιακού κόλπου.

Σας συγχαίρω γιατί με τον αγώνα σας καταδείξατε την ανεξάντλητη δύναμη της ανθρώπινης βούλησης – την ικανότητα του ανθρώπου να υπερβαίνει τα όρια που συχνά νομίζει πως τον δεσμεύουν και τον κρατούν χαμηλά.

Αυτή η πίστη στις δυνατότητές μας, η επιμονή, η αλληλεγγύη και η άμιλλα μάς επιτρέπουν να ξεπερνάμε την όποια δυσκολία παρουσιάζεται στην πορεία μας.

Μ’ αυτές τις σκέψεις, και μεταφέροντας βεβαίως και τα προσωπικά συγχαρητήρια του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες υγεία και κάθε επιτυχία στο μέλλον, και βεβαίως καλή συνέχεια σε αυτόν τον αθλητικό θεσμό. Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Πύλου, στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας, καθώς και σε όσες και όσους δούλεψαν για αυτή τη διοργάνωση. 


 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ