Wed24042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην εκδήλωση απονομής των επάθλων σε Βόλεϊ και Υδατοσφαίριση

Χαιρετισμός του Υφυπουργού Γ. Ανδριανού στην εκδήλωση απονομής των επάθλων σε Βόλεϊ και Υδατοσφαίριση

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός παραβρέθηκε στην εκδήλωση της Forthnet για την απονομή των επάθλων σε Βόλεϊ και Υδατοσφαίριση την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Γιάννης Ανδριανός είπε τα εξής:
Θέλω πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους διοργανωτές της σημερινής εκδήλωσης, τη Forthnet και τη Nova, για την σταθερή τους υποστήριξη, τόσο στο Βόλεϊ και στο Πόλο, όσο και ευρύτερα στον ελληνικό αθλητισμό. Και βεβαίως, να συγχαρώ τους βραβευόμενους σήμερα και να τους ευχηθώ υγεία και καλή συνέχεια και στο μέλλον.
Παρά την κρίση και τις σκληρές της  συνέπειες, το Βόλεϊ και το Πόλο συνεχίζουν να προσφέρουν στους φιλάθλους μεγάλες συγκινήσεις και θέαμα. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουν αναδειχθεί ως πρωταγωνιστές νέοι παίχτες και ομάδες από την Περιφέρεια δίνοντας νέα δυναμική στις διοργανώσεις.
Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν οι φίλαθλοι να έχουν τη δυνατότητα να χαρούν αυτούς τους αγώνες: τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όπου το κύριο μέλημά μας είναι να ξαναφέρουμε την οικογένεια στις κερκίδες, όσο και μέσα από τις αναμεταδόσεις των Μέσων Ενημέρωσης.
Το γεγονός λοιπόν ότι, χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία, έχουμε τη δυνατότητα να διαλέγουμε ανάμεσα σε πολλούς αγώνες από αθλήματα όπως το βόλεϊ και το πόλο κάθε εβδομάδα, δίνει σ’ αυτά τα αθλήματα νέες προοπτικές ανάπτυξης και διείσδυσης, ιδίως στα νέα παιδιά.
Αυτός πρέπει λοιπόν να είναι ο στόχος μας. Και σ’ αυτή την κατεύθυνση, η στήριξη της πολιτείας είναι δεδομένη, στο πλαίσιο βεβαίωση της δημοσιονομικής συνθήκης: για την ανάπτυξη των αθλημάτων στη νέα γενιά, για την στήριξη των Ομοσπονδιών, τον ομάδων και των αθλητών μας, για την διασφάλιση της καλής λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Μ’ αυτές λοιπόν τις σκέψεις, για μια ακόμη φορά συγχαίρω τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους βραβευόμενους και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ