Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο

Ο Υφυπουργός Γ. Ανδριανός στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός παρακολούθησε αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τάε Κβο Ντο Παίδων-Κορασίδων που διεξάγεται στην Χαλκίδα.

Ο κ. Ανδριανός απευθυνόμενος στους συναγωνιζόμενους είπε τα εξής:

«Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίζονται σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, υγεία, και καλή συνέχεια τόσο στον αθλητισμό όσο και στα μαθήματα. Και βεβαίως συγχαρητήρια στους διοργανωτές του Πρωταθλήματος.

Το Τάε Κβο Ντο είναι ένα άθλημα με μεγάλη δυναμική στην Ελλάδα, ένα άθλημα που έχει φέρει σπουδαίες διακρίσεις στην πατρίδα μας.

Είμαι βέβαιος ότι αυτή η παράδοση θα συνεχιστεί από τα παιδιά που μετέχουν σήμερα στο Πρωτάθλημα. Και γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους Προπονητές σας, όσο και τις οικογένειές σας και ιδιαίτερα τους γονείς σας που πιστεύουν σε σας και στηρίζουν την προσπάθειά σας, συχνά κι απ’ το υστέρημά τους.

Και η πολιτεία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, είναι όπως οφείλει στο πλευρό σας, για να ενισχύσουμε μαζί, όσο το δυνατόν περισσότερο το άθλημα, τόσο στο ανώτατο ανταγωνιστικό επίπεδο, όσο και ως διέξοδο άθλησης και ψυχαγωγίας.

Καλή επιτυχία λοιπόν, και καλή συνέχεια».

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ