Wed17042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με αντιπροσωπεία του ΚΟΑ

Συνάντηση Υφυπουργού Γ. Ανδριανού με αντιπροσωπεία του ΚΟΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια  της υπογραφής του Πρωτοκόλλου Αθλητικής Συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου που έγινε στις 18 Νοεμβρίου 2014, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός υποδέχτηκε σήμερα (15-12-14) στο γραφείο του αντιπροσωπεία του ΚΟΑ με επικεφαλής την πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, τον Αντιπρόεδρο κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη και το μέλος του Δ. Σ. Άντρη Σιάλου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε μεταξύ άλλων το θέμα της διαμονής των Κυπρίων αθλητών και αθλητριών που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα κοινού αθλητικού ενδιαφέροντος και επισημάνθηκαν τομείς περαιτέρω διεύρυνσης, εμβάθυνσης και βελτίωσης της διμερούς συνεργασίας, δεδομένης της έντονης αμοιβαίας βούλησης και των ισχυρών αδελφικών, ιστορικών και ακατάλυτων δεσμών των δύο κρατών.

Σε ό,τι αφορά την φιλοξενία των Κυπρίων αθλητών, ο κ. Ανδριανός ενημέρωσε την κ. Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα ότι η παραμονή τους στον Άγιο Κοσμά έχει εξασφαλιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015 ενώ θα εξεταστεί και περαιτέρω παράταση. Παράλληλα, εξετάζονται εναλλακτικές λύσεις ώστε και μετά το πέρας της αθλητικής χρήσης των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με την διαμονή των Κυπρίων αθλητών.


 Φωτογραφίες από τη συνάντηση μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα www.intime.gr (ΑΡΧΕΙΟ).

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ