Sat20042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού Σ. Κοντονή με τον ΠΣΑΤ

Συνάντηση Υφυπουργού Αθλητισμού Σ. Κοντονή με τον ΠΣΑΤ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) είχε σήμερα στο γραφείο του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο πλαίσιο των επαφών που έχει αρχίσει η νέα πολιτική αθλητική ηγεσία με φορείς του αθλητισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κοντονής επισήμανε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ήθελα να συναντηθώ με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΤ για να δώσουμε μέσω του Συνδέσμου ένα μήνυμα κατά της βίας ενόψει των ντέρμπι που έρχονται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Αναμένω μία πιο συνετή αντιμετώπιση από την πλευρά των αθλητικών συντακτών σε όσα διαμείβονται καθημερινά στον χώρο του ποδοσφαίρου –και όχι μόνο- με στόχο την επικράτηση της κοινής λογικής και του ήρεμου κλίματος, στοιχεία απαραίτητα για την καταπολέμηση βίαιων ενεργειών εντός και εκτός αθλητικών χώρων. Στόχος της Κυβέρνησης είναι να συναντήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ν’ ακούσει τις απόψεις τους, προτού καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισης της οπαδικής βίας, εξαιτίας της οποίας έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές».
Από την πλευρά τους τα μέλη της αντιπροσωπείας του ΠΣΑΤ, δια στόματος του προέδρου του Συνδέσμου, Σωτήρη Τριανταφύλλου, διαβεβαίωσαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι είναι στη διάθεσή του προκειμένου να συνεργαστούν και να αναλάβουν δράσεις από κοινού τονίζοντας όμως ότι η ευθύνη για την υποκίνηση της βίας δεν προέρχεται από τον αθλητικό Τύπο.
Ταυτόχρονα, ενημέρωσαν τον κ. Κοντονή για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί τα τελευταία χρόνια αθλητικοί συντάκτες, όπως και για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στα ΜΜΕ , για την ανεργία, την απλήρωτη και «μαύρη» εργασία που πλήττουν τον κλάδο ζητώντας την παρέμβασή του –κάτι που ο Υπουργός υποσχέθηκε- για την ολοκλήρωση των νομοθετικών παρεμβάσεων, που έχει ζητήσει ο ΠΣΑΤ και εκκρεμούν.


Φωτογραφίες μπορείτε να προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ από: www.studiokominis.com  (Δελτία Τύπου)

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ