Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελο Ασλανίδη

Συνάντηση Υφυπουργού Στ. Κοντονή με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελο Ασλανίδη


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 9 Φεβρουαρίου 2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής συνέχισε τη σειρά των επαφών του με τους προέδρους των ΠΑΕ, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελο Ασλανίδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Κοντονής δήλωσε:
«Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ είχαμε μία μακρά συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για ζητήματα της ΑΕΚ, όπως το γηπεδικό. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι ο κ. Ασλανίδης με διαβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ θα είναι στο πλευρό της Κυβέρνησης σε όλα τα μέτρα που προσανατολίζεται να πάρει στην κατεύθυνση της πάταξης της βίας, της διαφάνειας και της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου, γεγονός που με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο».  

Σε ερώτηση για το θέμα της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ, ο κ. Κοντονής είπε: «Δεν θα πω κάτι περισσότερο απ’ ό,τι έχει ειπωθεί από το κόμμα και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό. Άποψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρέπει η ΑΕΚ να κατασκευάσει γήπεδο, δυνάμει του αρχικού παραχωρητηρίου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Ελπίζω στο αμέσως επόμενο διάστημα να μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχω σε μία δημιουργική ανοιχτή συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για το πώς θα αρθεί αυτή η αδικία που, εδώ και χρόνια, έχει γίνει στην ΑΕΚ, να έχει δηλαδή γκρεμιστεί το γήπεδό της»


Φωτογραφίες ΔΩΡΕΑΝ μπορείτε να προμηθευτείτε www.newsports.eu στην ΕΝΟΤΗΤΑ «Δελτία Τυπου»

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ