Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Σε πλήρη εξέλιξη οι εντατικές εργασίες αναβάθμισης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων τένις στο ΟΑΚΑ

Σε πλήρη εξέλιξη οι εντατικές εργασίες αναβάθμισης και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων τένις στο ΟΑΚΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 9 Ιουλίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αυτοψία του Υφυπουργού Αθλητισμού, ενημέρωσή του από την μισθώτρια εταιρία και διεξαγωγή εκεί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors
 
Η αξιοποίηση των 16 γηπέδων τένις του Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για τις εντατικές εργασίες αναβάθμισής τους, οι οποίες υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί ως το τέλος του μήνα, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια αναμένεται να διεξαχθεί εκεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors.
Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές, μισθώθηκαν οι εγκαταστάσεις στην εταιρεία «Στάδιο 2020 ΑΕ» για 1+1 χρόνο, η οποία ανέλαβε την υποχρέωση να ανακατασκευάσει τα γήπεδα τένις και τους βοηθητικούς χώρους. 
Ήδη, λοιπόν, προχωρούν οι επισκευές του ηλεκτροφωτισμού στα δύο μεγάλα court, το κεντρικό και το προπονητικό, καθώς και στους περιβάλλοντες χώρους. Η συνεργασία, μάλιστα, των τεχνικών συμβούλων του πλειοδότη με τις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΑΚΑ είναι συνεχής, καθώς τέτοιου είδους και έκτασης συντήρηση δεν έχει πραγματοποιηθεί από το 2004 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα.
Θα ακολουθήσουν τις προσεχείς ημέρες εργασίες για τα κιγκλιδώματα και η φροντίδα των αγωνιστικών χώρων και των κερκίδων προκειμένου στις 31 Ιουλίου όλα να είναι έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors (u12, u14, u16 σε ηλικίες αγοριών και κοριτσιών, ίσως και u10) της Ομοσπονδίας τένις.     
 
photo tenis1 
 
photo tenis2a
 
 
photo tenis 3a
 
 
photo tenis 4a
 
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ