Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Κακλαμανάκης και Καγιαλής «ζήσανε αθλητικά» με τους μικρούς ιστιοπλόους του ΝΟ Γαζίου Κρήτης

Κακλαμανάκης και Καγιαλής «ζήσανε αθλητικά» με τους μικρούς ιστιοπλόους του ΝΟ Γαζίου Κρήτης

 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2020
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, οι δράσεις με τους Ολυμπιονίκες μας
στους Ναυτικούς Ομίλους του Ηρακλείου
 
Αύρα Ολυμπιονικών στον Ναυτικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης με τους Νίκο Κακλαμανάκη, Παύλο Καγιαλή να εξηγούν τα μυστικά της ιστιοπλοΐας στους μικρούς σε ηλικία αθλητές, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.
 
Οι Ολυμπιονίκες ιστιοπλόοι μας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού, που σκοπός του είναι να εμφυσήσει στη νέα γενιά τα ιδεώδη, τις αξίες και τις αρχές του αθλητισμού, εξιστόρησαν στους δεκάδες μικρούς αθλητές του ΝΟ Γαζίου τις εμπειρίες, τους φόβους, τους κόπους και τους τρόπους τους προκειμένου να κατακτήσουν τις κορυφές του κόσμου.
 
Συζήτησαν για τους προβληματισμούς και τις απορίες των νεαρών αθλητών, για τις παραπάνω δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επαρχιακοί όμιλοι, καθώς και οι ίδιοι από τέτοιους ξεκίνησαν σε μικρή ηλικία, απάντησαν σε πάμπολλες ερωτήσεις, υπέγραψαν στα σωσίβια των αθλητών και τους παρακίνησαν να συνεχίζουν με ακόμα περισσότερο πείσμα, με υπομονή και επιμονή την προσπάθειά τους.
 
Ο κ. Αυγενάκης, παρουσιάζοντας τους Ολυμπιονίκες μας, τους χαρακτήρισε «παραδείγματα προς μίμηση». Αναφέρθηκε στο σεβασμό και την πίστη τους απέναντι στα ιδανικά του αθλητισμού και του Ολυμπισμού, που τους ενέπνευσαν για να κάνουν τέτοια παγκόσμια καριέρα, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει την αγάπη τους για το άθλημα, που ήταν κινητήριος μοχλός των επιτυχιών τους. 
 
Στη δράση αυτή του «Ζήσε Αθλητικά», εκτός από τον πρόεδρο του ΝΟ Γαζίου, Γιώργο Πετυχάκη, τα μέλη της διοίκησης και του ομίλου, παραβρέθηκαν και οι Γιάννης Παπαδημητρίου (πρόεδρος Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιά και υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας), Χάρης Βγενής (πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας «Ο Αίολος») και Ανδρέας Αντωνόπουλος (πρόεδρος Ναυτικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας), στο πλαίσιο της περιοδείας τους εν όψει των εκλογών στην ΕΙΟ.
 
Οι Ολυμπιονίκες μας, Νίκος Κακλαμανάκης και Παύλος Καγιαλής, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δράσης «Ζήσε Αθλητικά», θα επισκεφθούν εντός της ημέρας και τους Ναυτικό Όμιλο Ηρακλείου και Ναυτικό Όμιλο Μαλλίων. 
 
zisephoto1a
 
 
zisephoto2a
 
  
 
 
zisephoto3a
 
 
 
zisephoto4a

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ