Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Ημερίδα της ΕΑΔ σε συνεργασία με τη ΓΓΑ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)

Ημερίδα της ΕΑΔ σε συνεργασία με τη ΓΓΑ με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.)


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ           
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
Αθήνα, 17 Μαΐου 2021
 
 
 
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.), η Εθνική Αρχή Διαφάνειας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, διοργανώνουν την Τετάρτη 19 Μαΐου 2021 και ώρα: 13:00 διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα: «Η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) και το πλαίσιο εφαρμογής της. Κώδικες Ηθικής και Δεοντολογίας των αθλητικών ομοσπονδιών». Θα συμμετέχουν ως ομιλητές ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Διοικητής της ΕΑΔ κ. Άγγελος Μπίνης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, ο Επικεφαλής του Τομέα Σχέσεων με τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, κ. Ευάγγελος Αλεξανδράκης, η Προϊσταμένη της Γενικής Δ/νσης Ακεραιότητας και Λογοδοσίας της ΕΑΔ, κα Μαρία Κωνσταντινίδου και η Συντονίστρια της Ομάδας Εργασίας Αξιολόγησης των Αναφορών της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., κα Παναγιώτα Ξυλάκη.
 
 
 
epathlaphoto1a
 

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ