Thu28032024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 και το «Ζήσε Αθλητικά» παίζουν μπάλα και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 και το «Ζήσε Αθλητικά» παίζουν μπάλα και στέλνουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ποδοσφαιρικός αγώνας την προσεχή Τετάρτη στο Περιστέρι, μεταξύ των «Legends 2004» και Ολυμπιονικών που συμμετέχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αφιερωμένος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Οι θρύλοι του Euro2004, οι Έλληνες Πρωταθλητές Ευρώπης και το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά», συνδιοργανώνουν ποδοσφαιρικό αγώνα την προσεχή Τετάρτη 30 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., στο γήπεδο του Ατρομήτου στο Περιστέρι!
Σκοπός τους να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στα ναρκωτικά.

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους, οι «Legends 2004» και οι Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές που συμμετέχουν στο καινοτόμο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» θα παίξουν μπάλα και θα βάλουν γκολ με το μήνυμα «ο αθλητισμός είναι ζωή».

Ο περιορισμός της διακίνησης των ναρκωτικών και εκείνων που επωφελούνται από την ανθρώπινη δυστυχία, σε συνδυασμό με τη διασφάλιση της απαραίτητης λήψης θεραπείας για τους χρήστες, είναι υψηλής προτεραιότητας κοινωνικά ζητήματα που απαιτούν δράσεις συνεχούς ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στη συγκεκριμένη μάστιγα.

Στην εκδήλωση, η οποία θα καλυφθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3, θα παραστεί για να αγωνιστεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί και επίδειξη ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων.

Εκτός των Πρωταθλητών Ευρώπης, στον αγώνα θα φορέσουν φανέλα για το «Ζήσε Αθλητικά» οι Παναγιώτης Φασούλας, Δημοσθένης Ταμπάκος, Δημήτρης Παπανικολάου, Χρήστος Αφρουδάκης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Περικλής Ιακωβάκης, Μιχάλης Κακιούζης, Κωνσταντίνος Τριγκώνης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Χρήστος Κωνσταντινίδης και Βαλέριος Λεωνίδης.

Ο Ατρόμητος παραχωρεί το γήπεδό του, θεωρώντας ότι αποτελεί τιμή για την ΠΑΕ και την πόλη του Περιστερίου η φιλοξενία της αναμέτρησης και συμμετέχει ως αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες βελτίωσης της ποιότητας ζωής όλων μας.

Τις δραστηριότητες του «Ζήσε Αθλητικά»  μπορείτε να τις παρακολουθείτε από το επίσημο site (https://ziseathlitika.org/index.php),
αλλά και διαμέσω του καναλιού (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ) και των λογαριασμών του στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/ziseathlitikagga
Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika  
Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/

legends prop

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ