Fri19042024

Back You are here: Home ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Λ. Αυγενάκης: «Τα απαράδεκτα περιστατικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν εκφράζουν την ελληνική κοινωνία και κάθε έκφανση αντισημιτισμού είναι καταδικαστέα οπουδήποτε κι αν εκδηλώνεται»

Λ. Αυγενάκης: «Τα απαράδεκτα περιστατικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν εκφράζουν την ελληνική κοινωνία και κάθε έκφανση αντισημιτισμού είναι καταδικαστέα οπουδήποτε κι αν εκδηλώνεται»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Basketball Champions League της FIBA, o Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι απολύτως κατακριτέες συμπεριφορές ορισμένων ολίγων, που αυτοπροσδιορίζονται ως “φίλαθλοι” αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, δεν μπορούν να πλήξουν τις άριστες σχέσεις που διατηρούν οι αθλητικές οικογένειες της Ελλάδας και του Ισραήλ.
Τα απαράδεκτα περιστατικά στο κλειστό των Άνω Λιοσίων δεν εκφράζουν την ελληνική κοινωνία.
Κάθε έκφανση αντισημιτισμού είναι καταδικαστέα οπουδήποτε κι αν εκδηλώνεται».

Υπενθυμίζεται ότι για τα σχετικά επεισόδια συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών 18χρονος ημεδαπός. Εδώ η σχετική ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:
https://www.astynomia.gr/2023/04/13/13-04-2023-synelifthi-18chronos-imedapos-o-opoios-symmeteiche-se-omada-atomon-pou-epitethike-se-varos-astynomikon-kata-ti-diarkeia-diexagogis-agona-kalathosfairisis/

3793033pr

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

dhmofilh Themata1

ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

dark blue el 1

OPEN DATA

bottom

aigides GGA

ΣΕΠ

APOGRAFI

 

Χάρτης Ιστοτόπου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ